Veni, Vidi, Vici!

Dragi prieteni suceveni, dragi bot’şăneni... Acest articol va fi ultimul care va apărea pe acest blog, din fericire pentru mulţi dar, sperăm, şi din păcate pentru unii. Scopul acestui blog a fost îndeplinit, ba mai mult, aş putea spune că aşteptările ne-au fost întrecute, de aceea am considerat că existenţa acestuia nu mai este necesară. Reacţiile la articolele publicate de noi au fost de aşa natură încât ne-au adus atât mulţumire de sine cât şi bună dispoziţie. Premisele de la care ne-am pornit activitatea pe blog ne-au fost mai mult decât confirmate, spre exemplu că doar un botoşănean din 100 ar fi cât de cât educat, sau că sub 15% din comentariile lor sunt corecte gramatical. Unul dintre motivele care susţine superioritatea noastră, chiar dacă nu este deloc nevoie, este şi faptul că am depăşit cu mult recordul de vizitatori pe zi al blogului pe care noi l-am parodiat şi anume botoşăneni.ro, în condiţiile în care acesta are mai mult de şapte luni de la lansare pe când al nostru blog are doar două săptămâni de existenţă. Eu personal o să am aceeaşi atitudine faţă de ce înseamnă judeţul şi mai exact fotbalul botoşănean şi o s-o susţin întotdeauna cu aceeaşi tărie cu care voi susţine culorile clubului sucevean şi oraşul în care m-am născut. Mulţumesc tuturor celor care au citit blogul cu plăcere şi au zâmbit la glumele noastre. Mulţumesc şi tuturor ofticoşilor fără de care blogul nu avea farmec, ţinând să le precizez că aş putea face treaba asta non-stop, din dragoste pentru ei.
Master vă salută cu respect!
Acum câteva cuvinte de la cel cu care am avut o colaborare fructuoasă în slujba unui scop nobil, Ţăranu’ Zurliu:
Dragii mei bot’şăneni, iată că a venit şi clipa în care trebuie să ne luăm rămas’bun. Deşi durata de viaţă a acestui blog a fost foarte scurtă, considerăm că ne-am făcut treaba, aţi prins ideea, aţi mâncat ţigară după ţigară, aţi înjurat, aţi stricat tastaturi şi monitoare, v-aţi înjurat parinţii că nu v-aţi născut în Suceava. Aşa cum practică toţi cei care au ocazia, vreau şi eu la rândul meu să mulţumesc următoarelor persoane care au avut impact mai puternic, sau mai puţin puternic asupra carierei mele de scriitor apreciat de toţi şi hulit de unii: - Master, fără de care nu aş fi reuşit să vă pun pe jar - tuturor rudelor mele, pentru faptul că sunt sucevene - tuturor celor ce ne-au susţinut, în special sucevenii şi braşovenii - echipei de pe botosaneni.ro care a fost principalul nostru furnizor de material prim, deşi şi-a ros unghiile de bucurie când a vazut că i-am întrecut recordul la numărul de vizitatori/zi - fotografului no.1 al ţării, pentru întreaga distracţie ce ne-a oferit-o prin comportamentul său - tuturor celor din bot’şăni care au citit blogul, s-au ofticat, au trântit-spart-distrus tot din jurul lor şi apoi ne-au înjurat pe blog - tuturor celor ce mi-au dat mail de încurajare şi felicitări - tuturor celor ce ne-au ameninţat că ne bat, omoară, că ne dau în judecată sau alte acţiuni de astea curajoase - echipei de pe blogger.com care s-a asigurat să ne simţim ca la noi acasă - şi nu în ultimul rând tuturor celor ce au accesat blogul şi ne-au citit articolele Ţin să menţionez că am hotărât să încetăm activitatea blogului din simplul fapt că ocupă prea mult din timpul nostru, reuşind să realizăm într-un timp record ceea ce ne-am propus. Din respect pentru fani şi pentru toţi cei ce ne-au vizitat, păstrăm adresele de mail, deci puteţi să trimiteţi în continuare mesajele voastre, cu promisiunea că vom răspunde fiecărui mesaj. Vă mulţumesc pentru timpul acordat vizitării blogului, şi nu fiţi trişti, pentru că veţi mai auzi cu siguranţă de noi.
Cu stimă şi incomensurabil respect de sine, Ţăranu’ Zurliu

Rezultate sondaje

În urma sondajelor ce s-au derulat pe blog, a reieşit că atât bot’şănenii, cât şi ceilalţi vizitatori împart aceleaşi gânduri. Astfel, la întrebarea “Care este cea mai penibilă echipă de fotbal?”, majoritatea voturilor au revenit echipei F.C. Botoşani, care a însumat un număr de 58 de voturi, reprezentând 40% din totalul de 148 de voturi. Restul de 60% s-a împărţit în mod egal între echipele F.C. Botoshani si FC Botosani. Aceste rezultate ne arată că cei maturi, care nu folosesc limbaj de tip mirc (sh, tz, etc) şi sunt deplini cunoscători ai fenomenului fotbalistic,şi ai gramaticii în acelaşi timp şi ştiu cum se formează abrevierile, recunosc în unanimitate că cea mai penibilă echipă de fotbal din ţară, şi chiar din lume este F.C. Botoşani!


La celălalt sondaj au participat un număr de 98 de persoane, care au răspuns întrebării “Când credeţi că va promova F.C. Botoşani în Liga 1?”. Cu un număr de 52 de voturi, ce reprezintă 53% din numărul total de voturi, s-a decis că promovarea echipei F.C. Botoşani va avea loc în momentul în care apreciatul antrenor bLeo Magnificu va ajunge pe banca tehnică a echipei londoneze Chelsea. 36% din cei intervievaţi au optat pentru sărbătoarea “Paştele Cailor”, în timp ce doar 11 persoane au fost sarcastice, preferând un răspuns pe cât de scurt, pe atât de sincer: “Niciodată”!

Împreună împotriva hoţilor de la FRF

Într-un meci contând pentru o etapă oarecare din Liga a 2-a la fotbal, FC Bot’şăni a întâlnit pe tarla proprie pe studenţii de la Sportul. Militând pentru fair’play, cei 11 jucători ai Sportului, împreună cu cei 11 gladiatori comunali bot’şăneni şi-au colorat echipamentele încă din primele minute ale jocului în culoarea neoficială a clubului bot’şănean, şi anume maro frumos mirositor.
Meciul a decurs anost, studenţii resimţindu-se după o noapte de chef în cămin. Profitând de acest lucru, bravii noştri bot’şăneni au asediat cu furci şi topoare jumătatea de teren adversă pe întreaga perioadă a meciului, însă suprafaţa porţii studenţeşti era prea mică, pentru o minge aşa de mare. Cu un rezultat final de egalitate, ambele echipe s-au declarat nemulţumite de punctul astfel câştigat. Astfel, oficialii bot’şăneni au depus memoriu la FRF împotriva sistemului de punctare, cerând ca din returul acestei ediţii de campionat fiecare meci al echipei FC Bot’şăni să pună în joc 6 puncte, din care 3 să fie atribuite din start echipei bot’şănene.
În startul acestei partide, ultraşii bot’şăneni, reprezentaţi de băieţii din Grupa Mare 3A de la Gradiniţa cu Program Normal “Mihai Eminescu” Bot’şăni, au afişat un banner împotriva abuzurilor jandarmilor, mesajul putând fi citit într-o ştire anterioară de a noastră.