Grozăvinu Gospodinu

În urma meciului de luni, antrenorul păioşilor, bLeo Magnificu, acest Jose Mourinho al plaiurilor noastre, a declarat: “Cini sî joaci uăi în mâlu ciala? Io m-am săturat sî li tot spăl hainili…le-am zîs…cari sî tăvălaşti ca animalu…îşi spalî sângur chiloţii…cî altfel nu sî mai poati. Uăi, dispri aiştia din Braşov, ci sî zâc?Îs buni uăi, gioacî ghini tari, api ai mii ci sî li facî…cî din şinşi în şinşi minuti sî duceu în spatili porţâlor sî borascî…c-am băut tăţ ca vacili az’noapti”.
Deşi vizibil marcat de înfrângerea suferită, acesta a avut puterea de a glumi cu unul din reporteri:”Uai ci trening caşto ai…di uni l’oi luat…din bazar? Hîî hîîî!!!”

Dau un petec de la minge pe un petec de gradină

Imaginea traditionala pe plan mondial a mingii de fotbal, consta intr-un balon rotund. Balonu’ asta, pe cat e de rotund, pe atat e de … bine proportionat, in sensul ca se pastreaza proportiile intre portiunile albe, si cele negre. Ei bine, ilustrii nostri vecini au considerat ca, din moment ce moda actuala promoveaza disproportiile si iregularitatea, nu ar strica sa incerce sa fie si ei mai deosebiti. Astfel au indus stemei clubului o nota de noutate si exclusivism in acelasi timp, creand o disproportie intre partile albe si cele negre ale mingii. O idee extraordinara, ce-a revolutionat intregul sistem managerial.
…sau poate alcoolistu’ ce’o desenat emblema o dat calimara de culoare neagra la schimb pe o caruta de paie, sa aiba ce baga in soba pe timpul iernii.