Împreună împotriva hoţilor de la FRF

Într-un meci contând pentru o etapă oarecare din Liga a 2-a la fotbal, FC Bot’şăni a întâlnit pe tarla proprie pe studenţii de la Sportul. Militând pentru fair’play, cei 11 jucători ai Sportului, împreună cu cei 11 gladiatori comunali bot’şăneni şi-au colorat echipamentele încă din primele minute ale jocului în culoarea neoficială a clubului bot’şănean, şi anume maro frumos mirositor.
Meciul a decurs anost, studenţii resimţindu-se după o noapte de chef în cămin. Profitând de acest lucru, bravii noştri bot’şăneni au asediat cu furci şi topoare jumătatea de teren adversă pe întreaga perioadă a meciului, însă suprafaţa porţii studenţeşti era prea mică, pentru o minge aşa de mare. Cu un rezultat final de egalitate, ambele echipe s-au declarat nemulţumite de punctul astfel câştigat. Astfel, oficialii bot’şăneni au depus memoriu la FRF împotriva sistemului de punctare, cerând ca din returul acestei ediţii de campionat fiecare meci al echipei FC Bot’şăni să pună în joc 6 puncte, din care 3 să fie atribuite din start echipei bot’şănene.
În startul acestei partide, ultraşii bot’şăneni, reprezentaţi de băieţii din Grupa Mare 3A de la Gradiniţa cu Program Normal “Mihai Eminescu” Bot’şăni, au afişat un banner împotriva abuzurilor jandarmilor, mesajul putând fi citit într-o ştire anterioară de a noastră.

Niciun comentariu: