Transfer de contrabandă

Datorită parcursului pe linie curbă deschisă a echipei fanion a judeţului, conducerea clubului, reprezentată prin Corneluş Salambărbos, este în căutare de noi jucători care să menţină pretenţiile echipei cât mai sus. Astfel, în zilele următoare este aşteptat să sosească la club fostul miner, Pilif Popescu, care este recunoscut în anumite cercuri drept un bun mânuitor al târnăcopului cu braţ întors. Un alt jucător care este în tratative cu clubul bot’şănean este şi Mariusică Puleap, un personaj cunoscut pe plaiurile noastre deoarece a mai activat sub culorile roş’alb’albastre’mov’maro închis. Acesta însă a fost izgonit de ciobanu’ Ciobanu, în urma unui scandal iscat între cei doi de la cheta care s-a făcut pentru a merge într-un bar de striptease. Surse din cadrul clubului au precizat că adevăratul motiv pentru care este chemat Mariusică P. este acela de a aduce alcool de contrabandă pentru edilii bot’şăneni direct de la moldoveni (ultima echipă la care a activat este Zimbru Chişinău) sărbătorile de iarnă fiind tot mai aproape.

9 comentarii:

Anonim spunea...

taranilorrrrrrr!!!!!habar nu aveti,marius suleap joaca in liga 1 la buzau.el nu a activat niciodata la fc botosani harletilor!!!!suleap despre care vorbiti voi si habar nu aveti,este fratele lui marius,iulian suleap.care nu a activat la nicio echipa din moldova.sunteti in ceata total marletilor.sa va umplu gura cu sloboz si mainile sa le aveti unse cu maglavaitz ca prosti mai sunteti.daca scrieti un articol satiric informativa intai despre cine scrieti strambilor si ciuciubarilor!!!

Taranu' Zurliu spunea...

Agitatule, vezi cumva numele de MARIUS SULEAP in articol? sezi...culcat!

Anonim spunea...

nu uitati ca sfaiter o infiintat cetatea taranilor... va bateti joc de un om de care voi nu existati

Anonim spunea...

vai de curul vostru sucevenilor

Anonim spunea...

bai slobozarilor cum nu ati pomenit numele lu marius suleap uitate mai bine in loc de marius ai scris mariusica si nu e tot aia fraieri suceveni nici nu stiti sa scrieti suceveni suceveni cei mai prosti din moldoveni

Anonim spunea...

mai de graba v-ati face un site mai bun pt echipa de club ca ii jalnic.dar ce sa faci invidia asta:)))))))))))))))suntem mult peste voi si nu stiti ce sa mai faceti ca sa atrageti atentia

Anonim spunea...

mah...da ce zici tu de blogul asta in comparatie cu blogu' vostru?

Anonim spunea...

SUNTETI PENIBILI. cei mai prosti moldoveni din cati se stiu sucevenii cu ekipa de liga a III se mandresc cu faptul k sunt rivali cu fc botosani. mai copii stati acasa, duelul e pe teren unde vati luato in tub de atatea ori, sunteti prea slabi si nebagati in seama si vati gandit si voi sa faceti bloguri dintrastea. sincer noi astia din bt nici macar nu ar trebui sa raspundem la niste nimeni in drum ca voi da ne deranjeaza faptul k din cauza voastra zicea lumea k moldovenii sunt prosti. dak ar vedea ce faceti voi ar zice k sucevenii sunt prosti. scuzatimi pleonasmul (dak cei din sv stiu cei ala) dar skimbativa numele in CETATEA PENIBILILOR SUCEAVA!

Anonim spunea...

astia din suceava sa suga pula.fain in liga 3?