Bot’şăneanu e frate cu animalu

Spre surprinderea tuturor consătenilor, în următoarea etapă echipa noastră de suflet va întâlni pe teren accidentat propriu formaţia Sportul Studenţesc. Deşi s-au făcut demersuri supraomeneşti, extraterestice chiar, de a se muta locul de disputare a meciului pe raza celui de-al doilea sătuc ca dimensiune după Bot’şăni, şi anume Dorohoi, oficialii clubului de noapte bot’şănean nu au reuşit mare lucru, ba chiar au făcut un lucru mic-mic. În disperare de cauză, s-a recurs la solicitarea unor meşteri de pe la Iaşi, care cică îs pricepuţi în disecarea imaşurilor.
Sfatul nostru ar fi ca întreaga tarla să fie acoperită cu un strat de 25-30 cm de fân de înaltă calitate, fapt ce ar veni în sprijinul animalelor pădurii ce îşi caută adăpost pentru sezonul rece.

6 comentarii:

Anonim spunea...

boule satuc u sugitava ta ca ai o strada si aia distrusa total.in schimb daca vii la botosani te pierzi strambule

Anonim spunea...

o fut pe mata ba fraiere care ai scris porcaria asta si lui mata ii dau muie cu pipeta

Anonim spunea...

o fut pe mata ba fraiere care ai scris porcaria asta si lui mata ii dau muie cu pipeta

cosomin spunea...

mdea...bine ca aveti voi echipa care se bate an de an sa nu retrofradeze in c acolo unde ii e locul iar de orasul susheava ce sa mai vorbesc ca-mi vine rau numai cand ma ganesc la el.Si oricat var place sa credeti ca noi suntem tzarani voi sunteti la fel de tzarni ca noi ca doar nu traiti in new york prostilor sunteti la o aruncatura de bat

Anonim spunea...

MUIE suceava

Anonim spunea...

Muiiiiiiiiiiiiiiie suceava